Dostava

Dostava pošiljaka vrši se putem HP EXPRESS usluge Hrvatske pošte na adresu koju je Kupac zatražio. Sve pošiljke bit će poslane od strane Prodavatelja u roku od 3 do 5 radnih dana.

Iznimno, ako se dogodi da Prodavatelj nema određeni proizvod na zalihama, kontaktirat će Kupca te s njim dogovoriti zajedničko rješenje (povrat novca, zamjenski proizvod ili duži rok čekanja na proizvod).

Prilikom slanja pošiljke Prodavatelj se obvezuje obavijestiti Kupca o otpremi pošiljke te mu poslati broj pošiljke, kako bi Kupac putem servisa Hrvatske pošte mogao samostalno pratiti gdje se nalazi njegova pošiljka. U svakom trenutku Kupac može kontaktirati Prodavatelja te provjeriti status pošiljke.

Ukoliko Kupac ne preuzme pošiljku te se ona vrati Prodavatelju, Kupac može tražiti ponovno slanje pošiljke te snositi dodatne troškove za ponovljeno slanje pošiljke i troškove povrata pošiljke. Također, u tom slučaju Kupac može i odustati od narudžbe te tražiti povrat novca, ali mu se neuspješna dostava navedenog paketa naplaćuje.

Cijena dostave unutar Republike Hrvatske iznosi:

  •  od 0 do 5kg – 20,00kn
  •  od 5 do 20kg – 30,00kn
  •  od 20 do 50kg – 50,00kn

Cijena dostave izvan Republike Hrvatske, a unutar Europske unije iznosi:

  •  od 0 do 5kg – 100,00kn
  •  od 5 do 20kg – 200,00kn

Prijavite se na naš newsletter

Budite dio naše e-mail liste i prvi saznajte za nove proizvode, nagradne igre i dodatne popuste.

Uspješno ste se prijavili