Manufaktura

Manufaktura Rijeka

Prošetate li Rijekom, i u samom centru grada skrenete prema rivi, naići ćete na dućan prepun domaćih hrvatskih proizvoda. Dom je ovo za mnoštvo originalnih obiteljskih proizvoda iz cijele Hrvatske. Razne rukotvorine, nakit, prirodna kozmetika, ulja, vina i likeri – nećete znati gdje prvo pogledati.

Poželite li pak marendu, nešto slatko, a usto i zdravo, Manufaktura je pravo mjesto za vas! Ovdje Vas čeka najbolji domaći sladoled Medenko iz Samobora, vrhunske sirove torte prave rawfood majstorice Mihaele Devescovi, ukusni kroasani punjeni s rogačem, ali i dnevno svježe zdrave salate, sendviči i tortilje.

Manufaktura Rijeka okrenuta je Vašim i našim svakodnevnim potrebama i onim malim guštima, ali je isto tako i pravi raj za sve hedoniste! Znat ćete to čim uđete u naše malo utočište i obaspe Vas miris prirode.

Manufaktura Opatija

Uvijek vesela, puna ljudi iz cijelog svijeta, Manufaktura Opatija poprimila je karakter neobičnog dućana u kojem nikad ne znaš koga ćeš sresti, s kim ćeš popričati, komentirati proizvode ili ispijati čašicu rakije.

U Manufakturi Opatija nikad nije dosadno! Različitosti koje se tamo susreću oplemenjuju našu ponudu te čine pozitivnu i ugodnu atmosferu u kojoj će se svatko osjetiti dobrodošao.

Puno priče, različitih jezika, poklona, degustacija, hrvatskih proizvoda i svakako puno smijeha… sve je to Manufaktura u Opatiji – i uvijek malo više od toga!

Prijavite se na naš newsletter

Budite dio naše e-mail liste i prvi saznajte za nove proizvode, nagradne igre i dodatne popuste.

Uspješno ste se prijavili