Specifičnost poslovanja

1. Specifičnost poslovanja s malim hrvatskim proizvođačima

Priroda poslovanja web trgovine mojamanufaktura.hr vrlo je specifična s obzirom na to da se radi isključivo o proizvodima malih hrvatskih proizvođača. Budući da su to mali obiteljski proizvođači koji proizvode vrlo male količine često može doći do sljedećih stanja:

  • Proizvod je u nedostatku originalne ambalaže zapakiran i isporučen u privremenoj ambalaži.
  • Dizajn i boja ambalaže proizvoda mogu se promijeniti.
  • Nova serija proizvoda može minimalno odstupati od prethodne, npr. bojom, količinom alkohola i slično.

Prodavatelj često ne može utjecati na ove minimalne promjene, ali će prije isporuke obavijestiti Kupca da je došlo do promjene na proizvodu te da on minimalno odstupa od opisanog proizvoda na mojamanufaktura.hr.

2. Specifičnost poslovanja s unikatnim proizvodima

Kako bi Kupcu omogućili što veći izbor proizvoda, Prodavatelj se odlučio ponuditi i proizvode koji su unikati (ručno rađeni nakit, razne slike, posteri, vunene šlape i slično). U opisu svih tih proizvoda na mojamanufaktura.hr jasno je naznačeno da se radi o proizvodu koji je unikat i da je teško napraviti identičan takav.

Kupac prilikom kupnje pristaje na izradu novog proizvoda koji može minimalno odstupati od onog ponuđenog na slici. Također, budući da se naručeni proizvod izrađuje od samog početka Kupac može sam reći što bi želio i kako bi htio da njegov proizvoda finalno izgleda. Kod narudžbe ovih proizvoda, koji se ručno izrađuju, Kupac pristaje na isporuku između 5 i 21 radnog dana, što je jasno naznačeno prilikom narudžbe.

Budući da se radi o proizvodu kojeg proizvođač treba tek izraditi, Prodavatelj ne može sa stopostotnom sigurnošću reći da će proizvod biti isporučen u zadanom roku, ali će napraviti sve što je u njegovoj moći da se svi rokovi poštuju. Ukoliko Prodavatelj vidi da traženi proizvod neće moći biti isporučen u zadano vrijeme, odmah će obavijestiti Kupca i dogovoriti rješenje (povrat novca, zamjena proizvoda za neki drugi, produljenje roka izrade…)

Prijavite se na naš newsletter

Budite dio naše e-mail liste i prvi saznajte za nove proizvode, nagradne igre i dodatne popuste.

Uspješno ste se prijavili