Zaštita, povjerljivost i ispravnost podataka

Svi podaci na web stranici mojamanufaktura.hr vlasništvo su Lineaverde, obrta za trgovinu i usluge (u daljnjem tekstu „Prodavatelj“) te se bez odobrenja vlasnika ne mogu koristiti.

1. Ispravnost podataka

Prodavatelj se obvezuje isticati točnu cijenu i veličinu proizvoda te što opširnije i preciznije specificirati informacije o proizvodima. Sve informacije o određenim proizvodima isključivo su informativnog sadržaja i nisu potvrđene znanstvenim činjenicama te se ne navodi njihovo potpuno djelovanje, kao ni nuspojave niti moguće kontraindikacije. Njihova svrha je isključivo edukacija čitatelja.

2. Povjerljivost podataka prilikom plaćanja

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

3. Zaštita osobnih podataka kupca

Internet trgovina mojamanufaktura.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici web trgovine mojamanufaktura.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prijavite se na naš newsletter

Budite dio naše e-mail liste i prvi saznajte za nove proizvode, nagradne igre i dodatne popuste.

Uspješno ste se prijavili